Er dette årets beste førjulspresang for enkelte serielskere?

En av vår samtids største serier vender tilbake, med en spesialepisode.

Tekst: Erik Hattrem

Skuespillerne og skaperne bak gigantserien Sopranos vender tilbake med en spesialepisode. Serieleskere over hele verden kan gni seg i hendene, tilbake vender nattlige, mørke, fortapte og korumperte karakterer.

Perfekt for de som elsker både legalt, og illegalt arbeid i mørket.

Steven og kona

Springsteen-gitarist og skuespiller med bare én rollefigur på repertoaret, Steven Van Zandt vender fredag 18. desember  tilbake til flatskjemen sammen med Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Robert Iler, Drea de Matteo, Tim Van Patten, Steve Schirripa, Jamie-Lynn Sigler og Maureen Van Zandt.

Serieskaperne David Chase og manusforfatter Terence Winter er også meldt å være blant de som skal få skjermtid, ifølge The Independent. 

Avisen skriver at handlingen er nyskrevet av Chase og Winter.

Det helt spesielle med denne gjenforeningsepisoden, er at den streames live og er gratis. Men bakteppet for spesialepisoden, er å samle inn penger til støtteforeningen for brannmenn. De som ønsker kan via strømmetjenesten Tiltify donere penger.

Fredagens event blir første gang så mange av seriens skuespillere gjenforenes, i alle fall for   å spille sine karakterer i en Sopranos-episode. I fjor ble seriens 20-årsjubileum markert med en mindre gjenforening.

HBO-serien gikk opprinnelig fra 1999 til 2007 og bestod av seks sesonger. Den vant 21 Emmypriser, hvor to av dem var for beste dramaserie. Neste år kommer Sopranos-filmen The Many Saints of Newark, og har premieredato satt til 12. mars. Der skal Michael Gandolfini, avdøde James Gandolfinis sønn tolke rollen som en ung Tony Soprano. James Gandolfini døde i Roma i en alder av 51 år i 2013.

Skrevet av Erik Hattrem. Innsikt er artikler og meninger om markedsføring, journalistikk og teknologi på digitale og analoge plattformer.

NYLIGE PUBLISERINGER

POPULÆRE ARTIKLER AKKURAT NÅ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *