Nå vil Google betale deg penger

For de som har en drøm om å arbeide for Google, nå er muligheten der. Nå lanserer de en ny app som heter Task Mate. Gjennom den kan du tjene penger ved å utføre oppgaver Google har behov for.

Eksempelvis kan det være å fotografere fasaden til et kjøpesenter, en park, et monument eller kanskje et havneinnløp. Også små lydklipp med tale eller kontentumlyd er i Googles interesse. 

I disse dager rulles appen ut for betatesting i India.

Forskjellen på den nye appen og den som fra før av eksisterer med navnet Google Opinion Reward, er at nå utbetaler Google ekte valuta fremfor Play Store Credits.

Men nå må du jobbe litt for gryna. Ikke bare svare på spørsmål.

Task Mate er delt i to kategorier:

Hjemmeoppgaver hvor det handler om å lese inn setninger på et språk du behersker. Ikke vanskelig å gjette seg at Google her trenger real world-eksempler til sin Google Translate.

Feltoppgaver er den andre kategorien hvor Google skal ha fotografier.

Lønn utbetales i valutaen til landet du jobber fra.

Google har ikke oppgitt hva arbeidet app-brukerne levere skal brukes til, men jeg tipper at det er søkeoptimalisering, diksjon og bildegjenngjennelsesverktøy.

Utbetaling skjer via din Google-konto til en tredjeparts betalingsløsning for overføring til din bankkonto.

Skrevet av Erik Hattrem. Innsikt er artikler og meninger om markedsføring, journalistikk og teknologi på digitale og analoge plattformer.

NYLIGE PUBLISERINGER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *